恩平论坛

搜索

[我找朋友] who can answer me ?

why everybody around me always ask me to get a marry?why i fear of marriage?why i did not meet a boy can answer me and give me a confidence prove a marriage is  happiness .
ni men yi wei zhe shi ying yu , qi shi wo shi zai da pin yin
回复 支持 1 反对 0

可以发一些能看懂的吗?个个学你这么好文化么

虽然我可以为另一半努力学好英语,但你不是我的菜

为什么我周围的人总是问我结婚,我为什么害怕婚姻,为什么我没有遇见一个男孩能回答我,和给我一个信心证明婚姻是幸福。。。。百度翻译出来了,雷锋的表现。。。。。。。。

Maybe you are because of your family that you don't believe in marriage can be happy, in fact, this world is a lot of love, only you haven't met the prince charming. Perhaps your prince charming has emerged, is I.

为什么我身边的人总是要我结婚?为什么我害怕婚姻

来自苹果客户端来自苹果客户端
出南非乃人系唔同乃噶。

大星星 发表于 2016-12-18 22:05
出南非乃人系唔同乃噶。

我没有去过南非,南非叶是一种草药名称

调情师 发表于 2016-12-18 21:01
Maybe you are because of your family that you don't believe in marriage can be happy, in fact, this  ...

not my family problem.

好好珍_RNPG6 发表于 2016-12-18 20:22
可以发一些能看懂的吗?个个学你这么好文化么

一句概括,想俾人插